2018 RESIDENTIAL INTERIOR

Skeppargatan, Stockholm

Det är en lägenhet för 2 personer i Sekelskiftets hus som ligger ett stenkast från Strandvägen.

Med fokus på ergonomi och funktion på begränsad yta diskuterades två planlösningar för att finna den mest optimala rumsdisponeringen.

Man bestämde sig att förbättra Kökets utseende och funktionalitet utan att flytta det till Vardagsrum, vilket kunde ge en möjlighet till att få ett extra Sovrum.

Det skapades även bättre förutsättningar till förvaring av kläder i Sovrum och i Hallen med nya platsbyggda skåp, samt en ny funktionell lösning med tvätt/städskåp i anslutning till Badrum som också genomgått en totalrenovering.

Neutral färgsättning med monokroma nyanser och material med mysiga texturer valdes medvetet i samråd med beställaren för att skapa ett attraktivt boende med komfortabel lux känsla för potentiella köpare eller för uthyrning.

Fotokonst, kreativa lösningar med belysning och stora spegelytor skapade intressanta accenter i diskret interiör som under projektets gång fick sitt arbetsnamn ”50 Shades of Stockholm”.

Leverantörer: Bolia, Gubi, Superfront, Buster & Punch, Italgraniti, Silestone, Miele, Dornbracht, Axor Hansgrohe, Linie Design, Moogio med mera.

Kontakta mig för mer info!