2012 RESIDENTIAL INTERIOR

Våning i Näsby Park

”A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality.”
John Lennon

Etagelägenhet i grönt område nära havet norr om Stockholm har genomgått totalrenovering inklusive ny el-dragning och installation av väggvärme och golvlistradiatorer.

Den unika plannösningen med spatiös trappa som leder till halvvåning med sovrum och därtill egen stor takterrass med fin utsikt över gröna allén och havsglimt gav en idé att skapa interiör i mix av Loft, Minimalism och Eko stil.

Noggrant val av naturliga material och diskret färgsättning präglar generösa volymer av ljusa rum som döljer all förvaring och lyfter fram modern funktionell inredning i kontrast till rustika element. Stucco ”betongvägg” och Bulthaup kök som verkstad adderar unik stämning till interiören.

Lägenheten blev mycket omtyckt av sina ägare och deras katt, samt många gäster som fick uppleva skillnaden innan och efter med en ny mobil planlösning efter renoveringen.

Uppdraget omfattade projektering med ljussättning, färg- och materialval, planering av kök, förvaring och badrum, integrering av distributionssystem för värme och ljudanläggning, möblering, projektledning och styling därefter.

LEVERANTÖRER: Lema, Bulthaup, Siemens, Ripo, Vitra, Gira, Occhio, Delta light, Fagerhult, Örsjö, Hansgrohe, Variotherm, Kährs, Carl Hansen med flera andra.

Kontakta mig för mer info!