2016 RESIDENTIAL INTERIOR

Kungsholmen, Stockholm

Bekväm elegans, Modernism med influenser av 1930-talet, genomtänkt funktionalitet med en ny planlösning, material av hög kvalitet, harmoni i detalj och i stort – det är de önskemål som kunden har ställt innan totalrenovering av sitt boende.

Projekteringen startades med kök och förvaringssytem av kända italienska fabrikat från leverantör Planoform och utvecklades till min totala involvering i projektet med översyn av alla frågor och bygguppföljning.

Med påverkan av italiensk estetik och den höga prestandan som fastställts av premiummöbeltillverkare fick lägenheten en ny färgsättning och en egen karaktär som återspeglar ägarnas livsstil. Belysning med många variationer och ett nytt ljudsystem kompletterade interiören.

Det blev en ”Open Space” med Entré, Kök-Matsal, Lounge och Gästtoalett.

Gästen som njuter av sin kopp nybryggd cappuccino i bekväm soffgruppen kastar blicken längst den vita draperade väggen med tre franska balkonger. Där ligger Walk-in-Closet som fungerar för ett hemmakontor på samma gång inramad med eleganta garderobsfronter i mörk ek. Å andra sidan är detta rum anslutet med en dold dörr till Badrummet och Sovrummet i en privat del av lägenheten.

Noggrant planerad miljö, där man glömmer tiden och storstadens brus, samt njuter av sitt komfortabla boende.

LEVERANTÖRER: Lema, Binova, Gaggenau, Jetstone, Kährs, Object Carpet, Fritz Hansen, Zanotta, Gira, Occhio, Moooi, Fontana Arte, Catellani & Smith, Louis Poulsen, Hansgrohe.

 

Kontakta mig för mer info!